Brand van Egmond

Brand van Egmond

„Věříme, že prostory – a lidé – si zaslouží světelné sochy, které vyvolávají emoce a dodávají charakter“. Tak zní motto výrobce z holanského Naardenu, i Čechům dobře známého města, které se stalo azylem učitele národů, Jana Ámose Komenského. A právě v tomto duchu vyrábí již od roku 1989 William Brand svá jedinečná díla. Ač původně studoval architekturu na Utrecht School of Arts, svou pravou vášeň nalezl až ve vytváření jedinečných světelných soch, svítidel, která dodají interieru glanc.

Výsledkem poctivé ruční práce, v níž se snoubí řemeslná zručnost, tradiční i revoluční kombinace kvalitních materiálů, cit pro detail, ale zároveň i objem a hmotu, nejsou jen svítidla. Jsou to bezesporu umělecká díla. Není proto divu, že mezi klienty Brand van Egmond patří světoznámé řetězce hotelů, soukromé residence napříč poledníky a rovnoběžkami, ale také třeba věhlasné studio Disney.

Oslňující práci BvE můžete obdivovat ve flagship store v Amsterdamu. Namítáte, že je to pro Vás daleko? Právě proto najdete malou ochutnávku i v našem pražském showroomu Šajn. Jsme pyšní, že náročné české klientele můžeme nabídnout jedny z nejosobitějších svítidel, která existují.

brandvanegmond.com

Katalogy

Prohlédněte si i další partnerské značky

Šajn světelné studio